PRIVATUMO POLITIKA

Mūsų įmonė MB „Elengvai“ vertina Jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami e-Lengvai sistemos svetainėse jaustumėtės saugiai.

Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į MB „Elengvai“ norėdami:

gauti informaciją apie tvarkomus Jūsų asmens duomenis;

reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;

nesutikti, jog Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Taip pat šią informaciją galite keisti parašę laisvos formos prašymą el. paštu info@elengvai.lt

MB „Elengvai“ duomenis renka tiesioginės rinkodaros (tik gavus asmens sutikimą) , finansinių dokumentų rengimo, aptarnavimo tobulinimo, sutartinių ir kitų įsipareigojimų vykdymo, užsakymų apdorojimo ar kitais teisėtais tikslais.

SLAPUKAI

www.elengvai.lt sistemos svetainėse naudojami slapukai (cookies) – tam tikra informacija, kuri siunčiama į Jūsų kompiuterio slapukų rinkmeną.

Slapukai gali būti dvejopi: ilgalaikiai ir vieno seanso. Ilgalaikiai slapukai Jūsų kompiuterio slapukų rinkmenoje išlieka visam laikui. Jie gali būti naudojami, pavyzdžiui, norint atpažinti Jus kaip svetainės lankytoją, pritaikant svetainės turinį pagal Jūsų poreikius ar renkant statistinius duomenis.

Seanso slapukai yra laikini ir išnyksta Jums išėjus iš interneto svetainės ar užvėrus naršyklę. Seanso slapukai gali būti naudojami norint aktyvinti tam tikras svetainės funkcijas, pavyzdžiui, užsisakant paslaugas, atliekant banko operacijas ir kt.

Slapukai mūsų interneto svetainėse paprastai naudojami norint palengvinti naudojimąsi jomis ir vartotojams pateikti konkretesnę bei tinkamesnę informaciją. Naudojant slapukus, Jūs atpažįstamas kaip lankytojas, pagal Jūsų poreikius pritaikomas turinys. Naudojant slapukus, mums lengviau suvokti vartotojų poreikius. Gauti lankomumo statistiniai duomenys naudingi norint nustatyti interneto svetainės efektyvumą ir ją tobulinti.

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad asmens duomenų mes niekada neįrašome, išskyrus atvejį, jei nutariate registruotis ar siunčiate užklausą.

Mūsų slapukai gali būti kuriami naudojantis kitų interneto svetainių analitikos paslaugų teikėjų paslaugomis, pavyzdžiui, bendrovės „Google Inc.“ paslauga„Google Analytics“ bei socialiniams tinklams (Facebook.com).

Laikoma, kad mūsų interneto svetainių lankytojai sutinka, kad būtų naudojami slapukai, jei tam pritaikyta jų interneto naršyklė. Jei nebūtų naudojami slapukai, nebūtų galima naudotis kai kuriomis funkcijomis, pavyzdžiui, išsaugoti savo asmeninių nustatymų.

Visuomet galite pasirinkti, ar savo interneto naršyklėje norite naudotis slapukais, ar ne. Jei slapukais naudotis nenorite, kompiuterio naršyklę galite nustatyti taip, kad slapukai būtų automatiškai išjungiami, arba kaskart gauti pranešimą, kai interneto svetainėje prašoma naudoti slapuką. Norėdami nustatyti reikiamas parinktis, naudokitės pagalbos funkcija.

Šios nuostatos gali būti keičiamos be atskiro pranešimo, nes laikomės slapukų naudojimą reglamentuojančių teisės aktų ir atsižvelgiame į visuotinai priimtą su slapukų naudojimu susijusią praktiką.

Mūsų svetainėje naudojami slapukai:

Slapukas, būtinas interneto svetainei funkcionuoti. PHPSESSID Slapukas yra skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti. Jis ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas. Sukuriamas įeinantį puslapį. Galioja iki svetainės lango uždarymo. Apskaitai naudojamas unikalus ID numeris.
Slapukas, būtinas interneto svetainei funkcionuoti. acceptCookies Slapukas yra skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti. Sukuriamas patvirtinus privatumo politiką. Galioja metus laiko. Apskaitai naudojamas unikalus ID numeris.
KAIP ILGAI SAUGOJAME JŪSŲ DUOMENIS

Jūsų palikti komentarai yra saugomi neterminuotai, kad galėtume atsakyti ir pateikti reikiamą informaciją, kurios prašoma komentare.

Saugome vartotojų informaciją, kurią jie pateikia registruodamiesi. Visi vartotojai gali matyti, redaguoti ar ištrinti savo asmeninę informaciją bet kada (tik jie negali pakeisti savo vartotojo vardo). Svetainės administratoriai taip pat gali matyti ir redaguoti šią informaciją.

KAIP NUTRAUKTI SLAPUKŲ NAUDOJIMĄ

Jūsų palikti komentarai yra saugomi neterminuotai, kad galėtume atsakyti ir pateikti reikiamą informaciją, kurios prašoma komentare.Saugome vartotojų informaciją, kurią jie pateikia registruodamiesi. Visi vartotojai gali matyti, redaguoti ar ištrinti savo asmeninę informaciją bet kada (tik jie negali pakeisti savo vartotojo vardo). Svetainės administratoriai taip pat gali matyti ir redaguoti šią informaciją.Kaip nutraukti slapukų naudojimąĮspėjame, jog slapukų blokavimas gali nutraukti vartotojo prieigą prie tam tikrų svetainės funkcijų ir jų veikimo, ko pasėkoje naršymas gali tapti neefektyvus arba neįmanomas.

Jeigu nepageidaujate, jog duomenys apie Jūsų naršymą mūsų svetainėje būtų renkami, galite nesutikti su tuo keisdami savo naršyklės nustatymus.

SUTIKIMAS

Lankydamiesi mūsų svetainėje Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.